نیوریورک‌پست:‌ چهره‌های جنبش «ترک بایدن» به همسرآزاری و پیوند با حماس متهم‌اند

نظرسنجی‌ها از کاهش روزافزون حمایت آمریکایی‌های عرب و مسلمان از بایدن حکایت دارد

رئيس‌جمهوری ایالات متحده در حال سخنرانی در مورد «طرح اقتصادی» بایدن در کلرادو، ۲۹ نوامبر ۲۰۲۳- NDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP

نیویورک‌پست در گزارشی ادعا کرد کارزار مسلمانان آمریکایی موسوم به «ترک بایدن» (Abandon Biden) را مردانی تشکیل داده‌اند که به همسرآزاری و پیوند با گروه حماس متهم‌اند.

اعضای این کارزار به دلیل حمایت رئیس‌جمهوری آمریکا از حمله اسرائيل به غزه، بر آن‌اند تا در انتخابات ۲۰۲۴ به جو بایدن، از جناح دموکرات‌، رای ندهد.

در میان اعضای این کارزار نام حسن شیبلی دیده می‌شود، شخصی که به نوشته نیویورک‌پست، ایمان صدارتی، همسر سابقش، در پلتفرم جمع‌آوری کمک‌های مردمی گوفاندمی ادعا کرد او را هدف «خشونت‌» فیزیکی قرار داده است. این ادعا به استعفای شیبلی، رئیس بخش شورای روابط اسلامی آمریکایی فلوریدا، منجر شد.

این «سوءرفتار» در سال ۲۰۲۱ به موضوع یکی از گزارش‌های رادیو عمومی ملی آمریکا (ان‌پی‌آر) بدل شد. زن دومی به نام کیلا مک‌رابرتس نیز در گفت‌وگو با ان‌پی‌آر، از آزاری که شیبلی به او رسانده بود پرده برداشت و گفت: «او آنچه را برایم ارزشمند بود، از من ربود.»

گفته می‌شود شیبلی برای مجازات او بابت انتشار عکس بدون حجابش، موهای دم‌اسبی‌شده این زن را هنگامی که خواب بود، قیچی‌ کرده است.

شیبلی اتهام‌های وارده به او در مورد همسر سابقش و کیلا مک‌رابرتس را رد کرد و گفت رادیو عمومی ملی آمریکا به دنبال‌ خراب کردن چهره او بوده است.

Read More

This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)

یکی دیگر از چهره‌های این کارزار خالد تورانی است که اسرائیل او را در سال ۲۰۲۰ به دلیل عضویت در هیئت‌مدیره گروه IPALESTINE تحریم کرد. اسرائيل این نهاد غیردولتی را «متعلق به حماس» می‌داند. بر اساس این تحریم‌ها، مبادلات مالی با تورانی ممنوع شد.

حازم ناساردین، یکی دیگر از چهره‌های این کارزار هم حمله هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) را پیامد اجتناب‌ناپذیر ظلم و ستم مداوم اسرائیل خوانده است. ناساردین سال ۲۰۲۱، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «در یک انتخابات آزاد و عادلانه در فلسطین، جنبش مقاومت (حماس) نه‌تنها کنترل غزه، بلکه کرانه باختری را نیز در اختیار خواهد گرفت.»

تام فاچین، یکی دیگر از چهره‌های این کارزار، ماه گذشته علنا از حکم شلاق به عنوان مجازاتی بر مبنای شریعت اسلامی دفاع کرده و آن را انسانی‌تر از زندان خوانده بود. بر اساس استدلال او، مجرم پس از مجازات شلاق به خانواده‌اش می‌پیوندد، حال آن‌که حبس خانواده مجرم را هم که در ارتکاب جرم هیچ نقشی نداشته‌‌اند، مجازات می‌کند.

نظرسنجی‌ها از کاهش روزافزون حمایت آمریکایی‌های عرب‌تبار و مسلمان از بایدن حکایت دارد. با این حال به گفته کمیته ملی دموکرات‌ها، چهره‌های این کارزار چندان معتبر نیستند.

بیشتر از جهان